Bestilling og kontakt

CERAMIX - håndlavet unika stentøj og porcelæn.

vase

Sådan kommer du i kontakt med Ceramix.

 

Send en mail til info@ceramix.dk.

 

Ceramix, alias Susanne Clausen, arbejder i vådt ler, har mudder op til albuerne og kan af samme grund sjældent nå at tage telefonen, men du er velkommen til at prøve på telefon 3014 4330. Alternativt send en mail til info@ceramix.dk, skriv hvad du gerne ville snakke om, dit telefonnummer og evt. det tidspunkt, hvor det passer dig bedst at blive kontaktet.

 

Ceramix har værksted på Amager øst for København. Der er adgang efter forudgående aftale. Ring på eller sms til 3014 4330 eller send en mail.

 

Bestilling og forsendelse

Vil du bestille keramik, så send en mail med dit ønske og dit telefonnummer.

 

Forsendelse

Værkerne kan enten afhentes efter aftale eller sendes som forsigtig-pakker med PostDanmark eller GLS.

Indenfor DK sendes køb over 1.600 kr. fragtfrit. Øvrige køb tillægges fragtprisen. Fragtprisen afhænger af pakkens størrelse og vægt, du får en samlet pris over din bestilling inden forsendelsen.

 

Betaling

Værkerne afsendes, når det aftalte beløb er modtaget i kontanter, ved bankoverførsel, paypal eller på kreditkort via smartphone.

 

Garanti

Der er 14 dages retur- og bytteret, hvis du er utilfreds med keramikken. Og er uheldet ude, så noget er gået i stykker under transporten, returnerer du blot skårene, så får du selvfølgelig en ny vare eller dine penge igen.

 

Nyhedsmail

Vil du have besked, når Ceramix lægger nye værker ud på hjemmesiden, så send en mail til info@ceramik.dk og skriv Nyhedsmail. Så kommer du med på maillisten - og kan selvfølgelig til enhver tid blive slette igen.

 

Copyright Ceramix 2014 © All Rights Reserved. Fotos må gengives med henvisning til www.ceramix.dk.